Design

Je hebt een project en je wil je er geen zorgen over maken, dan neemt ABN Klimatisatie voor jou graag het hele proces in handen: van engineering tot uitvoering en service. Beginnen doen we het liefst met een blanco blad. Samen met jou komen we met de perfecte oplossing voor jouw vraagstuk.

Al snel volgt een principeontwerp dat we samen finaliseren en samen met jou omzetten naar een detailontwerp. Dit detailontwerp vormt later de basis voor de volgende fase: de BUILD-fase.

Design

Build

Maintain

Hoe doen we het snel?

Snel ontworpen

Met een blanco blad beginnen en een ontwerp op maat van onze klant maken, dat is onze sterkte! Samen komen we tot de perfecte oplossing voor jouw vraagstuk. Onze manier van werken zorgt ervoor dat de kosten niet zo hoog oplopen zoals wanneer je met een studiebureau zou samenwerken. Onze eigen mensen zijn immers gekwalificeerd om de volledige engineering voor hun rekening te nemen. Het zijn stuk voor stuk krakken in hun vak die weten waar ze mee bezig zijn. Snelheid zit bij hen ingebakken. Na de eerste gesprekken, volgt al snel een eerste principeontwerp. Dat ontwerp finaliseren we samen met jou en zetten we om naar een detailontwerp, dat later de basis vormt voor de volgende fase: de BUILD-fase.

Een goede voorbereiding is het snelle werk

Al vanaf de DESIGN-fase houden we rekening met het plaatsingsgemak van onze toestellen. Hoe eenvoudiger te plaatsen, des te sneller het werk kan vooruitgaan. Ook werken we enkel samen met leveranciers die dezelfde snelheid kunnen leveren zoals wij. Kortom, we houden dus in de DESIGN-fase al rekening met de volgende fase, de BUILD-fase. Daarnaast houden we ook al rekening met de MAINTAIN-fase. Door samen te werken met preferred partners en onze werkwijze zo veel mogelijk te standardiseren, kunnen we vlotte interventies garanderen. Hierdoor zal een technieker eveneens snel beschikken over de nodige vervangstukken in het geval van een herstelling.

Snelle communicatie

Door het ontwerp in onze handen te leggen, kunnen we een vlotte overdracht naar de projectafdeling garanderen. Dit verkort de doorlooptijd van het traject aanzienlijk. De ontwerpen zitten immers rechtstreeks in onze systemen, wat de uitdagingen van de overdracht van DESIGN naar BUILD een stuk kleiner maakt. Je krijgt je eigen contactpersoon. Een directe lijn voor een efficiënte communicatie en technische uitwerking van jouw plan.

In een mum van tijd van de tekentafel naar de werf, dat is onze doelstelling.

Ontdek hoe we onze expertise toepasten in een project

Klanten die elke dag onze snelheid ervaren

Waar kunnen we je snel mee helpen?

Gegarandeerd antwoord binnen 24 uur.