ProcesKOELING

Uw snelste partner voor proceskoeling

Ook in industriële omgevingen is de rol van HVAC van groot belang. Een kritisch proces dat stilvalt door een defecte proceskoeling kan een organisatie bakken vol geld kosten. Dankzij meer dan 25 jaar aan expertise in industriële omgevingen, kunnen wij bij ABN Klimatisatie bedrijven de juiste ondersteuning bieden bij het plaatsen of vervangen van proceskoeling. 

Dankzij onze SPEED-aanpak kunnen wij garanderen dat meer dan 90% van de projecten starten binnen de 48 uur. Met één contactpunt voor zowel ontwerp, installatie als service zijn we telkens weer sneller dan onze concurrenten.

E-book: Jouw gids voor industriële proceskoeling

Door steeds te kiezen voor een gepaste installatie die compatibel is om uw productieproces definitief te bewaken, reduceren wij de investeringskost op de lange termijn steeds tot een minimum. Bovendien voorzien wij u steeds van de snelste inzichten in uw chiller dankzij ons ingebouwd monitoringssysteem. Zo kunnen we niet alleen de temperaturen van het koelwater bewaken, maar ook het elektrisch verbruik van de installatie, de drukwaardes van het circuit zelfs de status van compressoren op elk moment controleren.

Optimale HVAC-digitalisering

Door HVAC-installaties te koppelen aan een netwerk, kan ABN actuele en historische gegevens beschikbaar stellen waarmee we gemakkelijk potentiële problemen in kritische HVAC-toestellen kunnen analyseren en identificeren. Real-time HVAC-inzichten worden steeds belangrijker bij de beoordeling van prestaties van ventilatie- en klimatisatiesystemen. Zo kunnen luchtstroomsnelheden in verschillende binnenruimtes aanzienlijk afwijken waardoor zones onststaan die vatbaar zijn voor over- of onderventilatie.

Een netwerk van sensoren kan worden ingezet om gegevens te verzamelen die nodig zijn voor het analyseren en organiseren hiervan.

Is uw kritische chiller dringend aan vervanging toe?
Wij starten de vervanging op binnen de 48uur!

Productiekritische installaties die koelwater voorzien om de productieprocessen te controleren hebben bij faling een zeer hoge nood aan een snelle vervanging. Een productieproces dat stilvalt, kost immers handenvol geld. Wij bij ABN Klimatisatie weten hoe ontzettend belangrijk de betrouwbaarheid van uw proceskoeling is. Om die reden beloven wij om steeds binnen de 48 uur een nieuw project op te starten waarbij een nieuwe chiller op een Plug&Play manier in uw productieomgeving geïmplementeerd wordt. 

Wij kiezen er bij deze vervanging niet voor om huurchillers te plaatsen. Een huurchiller biedt slechts een tijdelijke, doch peperdure oplossing, zonder mogelijkheid tot real-time data-inzicht. Door onmiddellijk te kiezen voor een gepaste chiller die compatibel is om definitief uw productieproces te bewaken, kiest u tegelijkertijd voor de snelste inzichten in uw chiller dankzij ingebouwde remote monitoring functionaliteiten. De temperaturen van het koelwater bewaken, het elektrisch verbruik van de installatie en de drukwaardes van het circuit op de voet volgen, zelfs de status van compressoren kan hierdoor op elk moment gecontroleerd worden.

Waarmee wilt u snel geholpen worden?

Gegarandeerd antwoord binnen 24 uur.

Klanten die elke dag onze snelheid ervaren

E-book

Jouw gids voor industriële proceskoeling