Build

Tijdens de BUILD-fase van het project vinden de plannen uit de DESIGN-fase hun weg van de tekentafel naar de werf. Aangezien jouw project dankzij onze engineers al kant-en-klaar in onze systemen zit, kan onze projectafdeling direct aan de slag met de voorbereiding van de uitvoering.

Design

Build

Maintain

Hoe doen we het snel?

Snel voorbereid

Nadat het detailontwerp gefinaliseerd is in de DESIGN-fase, zijn ook de uitvoeringsplannen klaar en kunnen alle materialen besteld worden. Hiervoor werken we uitsluitend samen met preferred partners die snelheid hoog in het vaandel dragen. Of het nu gaat over comfortkoeling of –verwarming, procesbeheer of serverkoeling … voor elke tak kunnen we rekenen op onze snelle partners.

Daarnaast garandeert onze nauwe band en goede afspraken met hen een tijdige installatie wanneer het snel moet gaan.

Doordat we ook een aanzienlijke voorraad van de belangrijkste installatiematerialen in ons magazijn stockeren, zijn we daarvoor zelfs helemaal niet afhankelijk van levertermijnen.

Snel uitgevoerd

Het belang van een snelle uitvoering wordt vaak onderschat. Maar er zijn veel situaties waarin onze snelle aanpak wel degelijk zijn vruchten afwerpt.

Wanneer je als klant te maken hebt met een krappe deadline, garanderen wij dat het project vóór die deadline zal opgeleverd zijn.

Of ben je actief in de industrie sector en mag je productie niet (lang) stilliggen? Dan bekijken we samen welke de snelst mogelijke manier is om ervoor te zorgen dat het project binnen de vooropgestelde tijd is uitgevoerd, met zo weinig mogelijk productieverlies.

Snel opgeleverd

Na de uitvoering is het tijd voor de oplevering van het project. Hierbij maken we eerst nog tijd voor een rondgang om alle werken samen met jou te controleren en eventuele restpunten in acht te nemen.

Tot slot gaan we over naar de definitieve oplevering van het project. Als kers op de taart krijg je van ons alle informatie over jouw installatie in een overzichtelijk AS-Built dossier. Het dossier is een blauwdruk van jouw technieken en dient als leidraad voor een snelle en optimale service. Daarnaast vormt het een perfecte basis voor de toekomst van jouw technieken.

Maar daar eindigt het verhaal nog niet … Want ook onze serviceafdeling is al betrokken tijdens de BUILD-fase, zodat een gemakkelijke overgang naar de MAINTAIN-fase mogelijk is.

Bedankt ABN voor het realiseren van deze snelle chiller vervanging. Jullie hebben het SPEED-concept zeker waargemaakt. Dit heeft ons de investering van een noodkoeling bespaard en zorgt ervoor dat onze medewerkers de komende zomermaanden in een aangenaam klimaat hun werk kunnen doen. Chapeau.

Marcel Baade

MosaMeat

Klanten die elke dag onze snelheid ervaren

Waar kunnen we je snel mee helpen?

Gegarandeerd antwoord binnen 24 uur.