Services & producten

Onderhoud

Het afsluiten van een onderhoudsovereenkomst laat toe om preventief onderhoud op uw installaties uit te voeren en garandeert op die manier een optimale levensduur van de HVAC- installatie.

Herstellingen

Het afsluiten van een serviceovereenkomst laat toe om 24/7 beroep te doen op onze helpdesk. Met dit contract zijn onze serviceteams binnen 4 uur na de oproep ter plaatse voor urgente herstellingen. 

Conditiemonitoring

Een licentie op ons IoT Cloud Platform geeft toegang tot de status van al uw installaties en laat toe om tijdig actie te ondernemen om een maximale uptime van de klimatisatiesystemen te garanderen.

Engineering studies

Aan de hand van haalbaarheidsonderzoeken en NEN 2767 conditiemetingen brengen we in kaart in welke toestand uw kritische installaties zich bevinden en helpen we faalgedrag te voorspellen om operationele excellentie na te streven.

HVAC-as-a-Service

Door installaties aan te bieden als dienst in plaats van puur een product, helpen wij onze klanten de overstap te maken naar een asset management strategie waarin connectiviteit een hoofdrol speelt.

Waarmee wilt u snel geholpen worden?

Gegarandeerd antwoord binnen 24 uur.

Klanten die elke dag onze snelheid ervaren