Design

Je hebt een project en je wil je er geen zorgen over maken, dan neemt ABN Klimatisatie voor jou graag het hele proces in handen: van engineering tot uitvoering en service. Beginnen doen we het liefst met een blanco blad. Samen met jou komen we tot de perfecte oplossing voor jouw klimatisatievraagstuk.

Al snel volgt een principeontwerp dat we samen met jou omzetten in een detailontwerp. Dit detailontwerp vormt later de basis voor de volgende fase: de BUILD-fase.

 

Design

Build

Maintain

Hoe doen we het snel?

Een goede voorbereiding is het snelle werk

Al tijdens de DESIGN-fase houden we rekening met het plaatsingsgemak van jouw toestellen. Hoe eenvoudiger de plaatsing, hoe sneller het werk vooruitgaat.

Zowel in het ontwerpen als in het plaatsen van van de installaties werken we met onze eigen ABN-norm. Een reeks interne afspraken die onze maatwerkprojecten toch een bepaalde standaard meegeven. Deze standaard zorgt niet enkel dat de initiële installatie aan snelheid wint. Ook de MAINTAIN-fase wordt op die manier optimaal ingericht.

Snel ontworpen

Met een blanco blad beginnen en een ontwerp op maat van onze klant maken, dat is onze grootste sterkte! Laat je het ontwerp door onze mensen maken, kan je er zeker van zijn dat er een ABN-proof concept op tafel komt. Onze mannen zijn immers gekwalificeerd om de volledige engineering voor hun rekening te nemen. Het zijn stuk voor stuk krakken in hun vak die weten waar ze mee bezig zijn. Snelheid zit bij hen ingebakken. 

Na de eerste gesprekken, volgt al snel een eerste principeontwerp dat later de basis vormt voor de volgende fase: de BUILD-fase. 

Snelle communicatie

Door het ontwerp in onze handen te leggen, kunnen we een vlotte overdracht naar de projectafdeling garanderen. Dit verkort de doorlooptijd van het traject aanzienlijk. De ontwerpen zitten immers rechtstreeks in onze systemen en de mensen fysiek langs elkaar. De uitdagingen van de overdracht van DESIGN naar BUILD worden op die manier een stuk kleiner. 

Je krijgt je eigen contactpersoon. Een directe lijn voor een snelle communicatie en technische uitwerking van jouw plan.

Ontdek hoe we onze expertise toepassen in een project

Klanten die elke dag onze snelheid ervaren