Over abn

Uw snelste klimatisatiepartner

Doorheen de jaren heeft ABN zich ontwikkeld tot een bedrijf met een cultuur waarin het bieden van snelheid aan haar klanten de kernwaarde is. Onze keuze voor een Design-Build-Maintain concept stelt ons in staat de snelste partner te zijn voor oplossingen op het vlak van binnenklimaatbeheersing.

We merken dat industriële HVAC sinds enkele jaren een fundamentele transformatie ondergaat, ABN dus uiteraard ook. De focus ligt bij ons dan ook vooral op het benutten van de maximale waarde van installaties en op duurzame prestatieverbetering, maar zonder verlies van onze kernwaarde ‘snelheid’.

ABN Klimatisatie maakt deel uit van FRONNT. FRONNT verenigt ondernemingen binnen drie domeinen: Elektriciteit, Klimatisatie en HVAC & Sanitair. Als groep versterken we elkaar op het vlak van innovatie, technologie en organisatie. Toch behoudt elke entiteit de eigenheid en werking die al jarenlang zijn dienst bewees binnen de organisatie. Op die manier kan je bij ABN Klimatisatie thuiskomen in een grotere, stabiele en gezonde groep, waar je toch de voordelen en werksfeer van een KMO kan ervaren.

FRONNT staat voor duurzaamheid. De baseline ‘Running your energy transition’ nemen we heel serieus. Het integreren van multitechnieken is onze core business. Als groep kunnen we stellen dat we zowel voor technische installaties als producten en services alles in huis hebben omde niet-particuliere markt te begeleiden naar een duurzame toekomst.

Alle FRONNTrunners op een rij

Speed through innovation

Binnen de bedrijfscultuur van ABN Klimatisatie is er één woord dat centraal staat: SPEED. Van offerte tot installatie, onderhoud tot herstellingen, wij beloven dat we steeds weer de snelste klimatisatiepartner zijn voor onze klanten. Mede dankzij deze snelheidsbelofte hebben we ons door de jaren heen kunnen positioneren als marktleider op gebied van klimatisatie in België.

Volgt u ons al op social media?

Blijf steeds op de hoogte van alle lopende projecten en nieuwtjes binnen ABN Klimatisatie!

Installaties
0 +

IN

Verschillende landen
0

Bij

Tevreden klanten
0 +

Dankzij

Airpreneurs & D'airdevils
0 +

Wij zijn ABN'ers, Airpreneurs en d'Air devils

Wie? 45 rappe, ondernemende, actieve en initiatiefnemende doeners met de kracht en de gedrevenheid om mee te springen in de toekomst van ABN Klimatisatie. Met trots vliegen we de uitdagingen tegemoet die we tegenkomen in de wereld van lucht en klimatisatie. En we zijn meer dan klaar om jou in onze teams te verwelkomen!