Klimatisatie

Uw snelste partner voor klimatisatie

Het belang van een goed binnenklimaat is actueler dan ooit. Een goede luchtkwaliteit in uw gebouw heeft niet alleen een positieve invloed op de gezondheid, maar ook op het comfort van uw personeel, uw bezoekers en uzelf. 

Wij bij ABN zijn met meer dan 25 jaar ervaring gespecialiseerd in het plaatsen van ventilatie-, verwarmings- en koelingstechnieken in retail, kantoren en industriële omgevingen. 

Retail

OFFICE

Industry

Speed through innovation

Met meer dan 90% van de projecten die starten binnen de 48 uur, zijn wij op gebied van plaatsing en interventie de snelste HVAC-partner binnen de BENELUX. Deze SPEED is mede mogelijk door onze innovatieve aanpak. Het connecteren van klimatisatiesystemen met het internet maakt het mogelijk om HVAC-systemen vanop afstand te monitoren en onderhoud en herstellingen zo efficient mogelijk in te plannen. Geconnecteerde klimatisatie houdt maximaal rekening met het juiste tijdstip van onderhoud en laat ons toe te reageren vooraleer er storingen plaatsvinden.

Case | Tools & Technics Houben

Benieuwd hoe ABN Klimatisatie de kantoren en industriehallen van Tools & Technics Houben heeft voorzien van comfortkoeling? Dit filmpje toont het jou!

Waarmee wilt u snel geholpen worden?

Gegarandeerd antwoord binnen 24 uur.

Klanten die elke dag onze snelheid ervaren