Design-Build-Maintain

De snelste dankzij ons eigen unieke design-build-maintain principe

Dat ABN Klimatisatie de snelste HVAC-partner is, staat als een paal boven water. En dat is geen toeval. Hoewel we rappe mannen en vrouwen in huis hebben, staan we niet met de zweep langs hen om het tempo op te drijven.

De snelheid brengen we er bij ABN Klimatisatie in, door te werken volgens ons eigen unieke Design-Build-Maintain principe. Het hele proces van A tot Z garandeert onze snelle werking.

Wat het concreet inhoudt, doen we we graag uit de doeken.

Design

Build

Maintain

Design

Een project begint steeds met de DESIGN-fase. Hierin gaan we samen met jou op zoek naar de beste oplossing voor jouw klimatisatie­vraagstuk.

Build

Na de DESIGN-fase gaan we over naar de BUILD-fase. In deze fase komt je project tot leven en geven onze monteurs het snelste van zichzelf om het project te realiseren. 

Maintain

Ook na oplevering laten we je niet in de steek. Wil jij zeker zijn van de snelste en beste service, kies dan voor een onderhoudscontract op basis van SLA’s die aan jouw specifieke eisen voldoen. Deze fase noemen we de MAINTAIN-fase. 

Als snelheid
belangrijk is

Bij ABN moet je zijn als het snel moet gaan. Een korte deadline kan verschillende oorzaken hebben. Wát de reden is, vinden wij niet zo belangrijk. Dat de snelheidscomponent eigen is aan het project, wél.

Heb jij een ‘snel’ project?

We kozen voor ABN Klimatisatie als strategische partner omdat ze meedachten over onze processen. We zijn heel tevreden over hun aanpak, voornamelijk omwille van het feit dat ze heel flexibel waren in het zoeken naar oplossingen.

Thomas Anthuenis

Zenith Graphics