Onze referenties

Case | Zenith Graphics

Ontdek hoe we bij Zenith Graphics in Groot-Bijgaarden de klimatisatie van hun nieuwbouw voor onze rekening namen. Enerzijds plaatsten we warmtepompen om de productieruimtes te klimatiseren. Anderzijds voorzagen we warmterecuperatie-units om de extractie van de lucht en warmte van de machines op een efficiënte manier te evacueren.

Video afspelen
Video afspelen

Case | Tools & technics houben

In industriële omgevingen is het belangrijk om de warmtelast van machines onder controle te houden. Om enerzijds deze warmtelast van laser- en freesmachines in de productiehallen te verlagen, en anderzijds het kantoorpersoneel in comfortabele omstandigheden te laten werken, hebben we met ABN Klimatisatie bij Tools & Technics Houben in Pelt de volledige nieuwbouw voorzien van aangepaste klimatisatie.

Bedankt ABN voor het realiseren van deze snelle chiller vervanging. Jullie hebben het SPEED-concept zeker waargemaakt. Dit heeft ons de investering van een noodkoeling bespaard en zorgt ervoor dat onze medewerkers de komende zomermaanden in een aangenaam klimaat hun werk kunnen doen. Chapeau.

Marcel Baade

MosaMeat

Onze referenties