SteriPico

LUCHTFILTRATIE MET DE HOOGSTE SPOELGRAAD EN EEN VLEUGJE IoT

SteriPico is een vrijstaand filtratiesysteem dat beschikt over de hoogste spoelgraad door middel van intelligente jettechnologie en energiezuinige HEPA H14 filters om een continue stroom van deeltjesvrije lucht te garanderen. Het is een uniek medisch goedgekeurd apparaat met het laagste geluidsniveau op de markt.

SteriPico staat bekend om een ISO 7 reinheidsnorm, waardoor het product ideaal is voor filtratietoepassingen in ziekenhuizen, woonzorgcentra, medische wachtruimtes en privé-instellingen. De SteriPico luchtreiniger wordt gebruikt om de binnenlucht te decontamineren door de lucht mechanisch te filteren via zeer efficiënte HEPA H14 filters.

Technische specificaties

  • Lichtgewicht constructie met eenvoudige installatie
  • MPPS efficiëntie: 99,995%
  • Afmetingen: 990 x 550 x 290mm
  • ISO 7 reinheidsnorm
  • Filterklasse voorfilter: M5
  • Filterklasse eindfilter: H14 HEPA conform EN1822. Dit type filter wordt gekenmerkt door een laag energieverbruik, weinig lawaai en lage trillingsniveaus. De voorfilter (M5) absorbeert grote deeltjes om de HEPA H14 eindfilter te beschermen tegen beschadiging en om de levensduur ervan te verlengen.
  • Voorkant: standaard uitgerust met jettechnologie om ruimtes met grote volumes te spoelen
  • Voldoet aan EN 61439, EN 60947, EN 50081, 93/68/EEG

Accurate PM-monitoring als heilige graal

“De twee belangrijkste componenten ontbreken bij 99% van de luchtreinigers die momenteel in de markt staan: diepgaande kennis van de ISO14644 normering en een manier om daadwerkelijk een verbetering vast te stellen. Gelukkig hebben we met ABN Cleanroom Technology een goede leerschool binnen ABN Air Management Group. Door alles te leren van onze collega's cleanroom-experts over regelgeving, luchtfiltratie & partikelwaardes, en deze kennis toe te passen in het veld van klimatisatie, zijn we in staat luchtfiltratie-units zoals SteriPico op de markt te brengen die 100% goedgekeurd zijn voor medische doeleinden conform ISO14644. Een luchtfiltratietoestel om de luchtkwaliteit daadwerkelijk te verbeteren via een HEPA H14 filter in combinatie met accurate PM-monitoring om de kritische omgeving te valideren, is de enige manier om betekenis te creëren in deze markt."

Waarmee wilt u snel geholpen worden?

Gegarandeerd antwoord binnen 24 uur.

Klanten die elke dag onze snelheid ervaren

Steripico

Vraag hier uw gratis demotoestel aan